Stadhuis Amsterdam
Stadhuis Amsterdam Sinfonia zwart

Stadhuis Amsterdam

Amsterdam

Het Stadhuis Amsterdam is onder leiding van coördinerend hoofdarchitect De Twee Snoeken getransformeerd naar een gastvrije en toegankelijke plek, met op akoestische gebied toepassing van diverse OWA plafondsystemen. De Twee Snoeken was tijdens het project ‘Optimalisatie van Stadhuis Amsterdam’ verantwoordelijk voor het totale interieurontwerp.

Tal van ingrijpende aanpassingen zijn gedaan, waaronder de realisatie van één representatieve hoofdentree, betere ontsluiting van de openbare en semi-openbare gebieden en anders organiseren van werken en ontmoeten.

Het vergadergebied biedt zowel formele als informele overlegfaciliteiten. Voorheen waren er voornamelijk kantoorcellen, in de nieuwe opzet is één ongelede werkvloer ontstaan, met zones waarin open en gesloten typen werkplekken elkaar afwisselen. Hierdoor krijgt de werkvloer een duidelijke indeling, met OWA Sinfonia Premium om te zorgen voor een prettig akoestisch klimaat.

Locatie

Vragen?